Wie zijn wij

Ventrex Logistics is een logistiek expediteur gevestigd in de meermaals uitgeroepen logistieke hotspot van Nederland: Venlo. Vanuit het kantoor aan de Vasco da Gamaweg verzorgen wij verschillende transportoplossingen aan onze klanten. U wilt zich immers richten op uw eigen corebusiness, en niet druk bezig zijn met allerlei logistieke randactiviteiten. Onze doordachte logistieke oplossingen staan namelijk centraal bij het bedienen van uw transportvraagstukken waarbij ons hechte team een doorslaggevende rol speelt. Persoonlijk contact en een duurzame band met u als klant, daar staan wij voor.

Missie

Ventrex is een betrouwbare partner door haar logistieke expertise. Dagelijks zijn wij bezig met onze passie en streven wij voor de best haalbare resultaten voor onze klanten. Dit doenwij door onze klanten compleet te ontzorgen met een “open-minded” mentaliteit, wat ons instaat stelt om oplossingsgericht mee te denken met onze opdrachtgevers. Wij kijken dus niet alleen naar het transport van A naar B, maar zoomen uit naar het perspectief van de ketenregie. Deze formule positioneert ons als veelzijdige allrounder voor al uw transportvraagstukken.

Visie

Ventrex streeft naar duurzame transportoplossingen, want het koopgedrag van de consumenten veranderd, de globalisering neemt toe en er is meer aandacht voor omgevingskwaliteit. Wij kijken dan ook voortdurend naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen die van toepassing kunnen zijn op een geheel ontzorgende en duurzame dienstverlening. Zo kunnen klanten van Ventrex zich continu blijven richten op hun corebusiness.