WAAROM KIEZEN VOOR VENTREX

Wij zijn ervan overtuigd dat logistieke dienstverlening verder gaat dan enkel de bemiddelaar van transportoplossingen. Wij kijken graag naar het geheel, de ketenregie, om zodanig doelgericht en effectief al uw vraagstukken te tackelen. Dit in combinatie met persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen, streven wij naar een complete ontzorging van A tot Z. Zo kunt u zich focussen op uw corebusiness zonder allerlei logistieke bijkomstigheden.

Complete ontzorging van A tot Z

Ontzorging in de breedste zin van het woord. Als logistiek regisseur denken wij graag met u mee, van begin tot eind. Enkel het transport bemiddelen van A naar B is voor veel opdrachtgevers geen complete ontzorging. Vandaar dat wij ook douanegerelateerde expertise in huis hebben om u volledig te ontlasten. Denk hierbij aan import- en exportdocumentatie, oorsprongscertificaten en NCTS transit documenten, wat voor ons dagelijkse kost is. Ook het ontgassen van zeecontainers zijn voorbeelden van activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen.

Korte communicatielijnen met onze planning

Een hecht team van planners maakt het verschil, zowel voor ons als logistieke expert als voor onze klanten. U weet direct bij welke collega u specifieke vragen kunt neerleggen om het juiste antwoord terug te krijgen. Zo fungeren wij als een logistiek loket voor al uw vraagstukken.

Een meedenkende factor in de ketenregie

Logistiek is meer dan alleen het transport van begin tot eind. Ook bij Ventrex zijn wij hier van bewust, en kijken wij graag verder met u mee. Kunnen er bepaalde besparingen behaald worden door het logistieke proces kritisch te bekijken of door gerichte keuzes te maken? Dat is ketenregie op zijn best.

Wereldwijde partnernetwerken

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van wereldwijde partnernetwerken om te kunnen voldoen aan al uw aanvragen. Vanuit diverse uithoeken in de wereld zijn wij in staat om passende vervoerstrajecten op te stellen tegen marktconforme tarieven. Of het nu gaat om dagelijkse groupageritten binnen de EU, of voor repeterende FCL zendingen van of naar China, wij helpen u graag op weg.